Българският Фен Сайт на Триш Стратъс

 



HOME TRISH NEWS PHOTOS MULTIMEDIA SITE

NEWS / News

26 Юли 10, 17:23 / Автор: превод : Админ!
Beez totally Stratus-fied

Beez totally Stratus-fied

 

Автор : Steve Buffery

 

Повечето журналисти ветерани стават измъчени и подозрителни след време – дори спортните журналисти..най-вече спортните журналисти..

 

Разбира се, аз по рождение съм измъчен и  подозрителен..

За мен всеки претупва работата си,някои повече от други..

 

Моят приятел с полско-канадски произход, Ед Завадски, който вярва,че може да промени електрическата крушка,каза,че му напомням на Стиви Грифин от „Family Guy”, без английския акцент и острия ум.

Сантиментални,приятелски настроени хора,на пркатика, не им вярвам.

 

За мен хора, които се усмихват и казват мили неща преследват нещо, вероятно затова  имам проблеми с дълготрайните връзки.

Помня веднъж как гаджето на един приятел се опита да ме уреди с една от нейните приятелки.

Седяхме в бар, изведнъж тя се появи с 4 нейни съседки.

Тя каза : „Стйив, това са Мариса,Лина, Александра и Пина (или нещо подобно,което завършва на „а”)”.Вече бях на няколко питиета,аз вдигнах чаша и и казах на висок глас „ Разкажете ми за имигрантите!”.

Няма нужда да казвам,че нищо не се случи онази нощ..

Но сега,аз трябваше да преразгледам моето дълбоко насъдено чувство на  недоверие и скептицизъм, преди да се срещна миналата седмица с бившата WWE шампионка – Триш Стратъс, в нейното йога студио, Stratusphere.

 

Триш е истински мил, свестен човек, което вероятно не е никаква новина за нейните фенове.

От моментта, в който обувките ми прекрачиха прага ( което ужаси главният управител и той ме помоли да ги сваля) на студиото, до момента, в който аз и фотографът на Toronto Sun – Марк О’Нийл напуснахме студиото, Триш не можеше да бъде по-приветлива,отзивчива и дори  по-впечатляваща, духовита.

 

Триш е бунтарка.

Истинска Sarah Silverman, но с чувство за хумор.

Когато О’Нийл клекна на пода  и започна да снима Дивата на десетилетието, Триш отбеляза,че много хора били скептични и несигурни относно йогата.

Марк предположи,че много хора свързват йогата с хипитата.Тогава Триш пъхна косата си под мишницата.

„Какво правиш?” – попитах аз, както винаги,звучейки глуаво..

„Искам да изглеждам като едно от онези хипи момичета за Марк.” – отговори Триш.

Трябваше да сте там,за да го разберете,но наистина беше много сладко (и да, Триш ме превърна в жалък глупак, за кратко :D ).

 

Докато аз и Марк си вършехме нашата работа, Триш покани онзи човек,който се навърташе около студиото.

Беше фен от Фанция, който се надяваше да си направи снимки за спомен с нея , и на студиото.

Докато Триш разговаряше с него и дори му предложи да се запише на йога, аз стоях там и си мслех, : „Този човек е намислил нещо..”

Виждате ли, това е разликата между мен и Триш, тя е човечна с искрени помисли и емоции, докато мен често ме наричат безсърдечен и неемоционален, да..

 

Триш ми обясни как се е запалила по йогата.

„Биех се, бях запращана  извън ринга многократно, 4 пъти в седмицата, всяка седмица, без почивка , години наред.” – каза тя.

„Значи, бях в средата на кариерата си, справях се добре, всичко вървеше отлично, и имах тази постоянна болка в гърба..имах главоболие и докторът ми каза,че гръбначният ми стълб е увреден, което е почти нормално,като се има предвид с какво се занимавам.

„Той каза,че това може да ме подхване отново, и наистина, един ден паднах много сериозно от ринга,не можех да стоя за повече от 30 минути..”- добавя  тя..

Докторите дават на Триш две опции – хирургична намеса или почивка.Тя не е искала да минава под ножа,така,че се решила на физиотерапия и отсъствие от WWE за известно време.

„Отписахме името ми от сценария  -  сериалът приключи за момент.”

„Бях премазана от моя огромен опонент, (говори за Viscera) скочи върху мен и ме смаза.Феновете бяха разтроени, а аз бях изнесена навън на носилка.Ето как се прибрах вкъщи и започнах възстановяването си.”

 

„Той наистина ли те премаза?” – попитах аз.

„Може бииииии..” -  отговори  Триш , смеейки се.

Възстановяването не вървяло добре,а от WWE продължавали да звънят и да питат кога ще може да се върнне.Така Триш се обадила на колежката си Лита,която й предложила да опита с йога.

„Лита почти си беше счупила врата и единственото нещо,което и помогнало да продължи била горещата йога (йога на висока температура,подобно на сауна).”

Така Триш посетила местното студио.

„Мигновено почувствах разликата”.

„Горещината позволяваше на мускулите ми да се движат по-свободно и това бе като малко облекчение на болката.”

Преди това Триш е зарязала фзиотерапията.

 

„Ходих редовно, всеки ден за 2 месеца и половина,по 90-минутни уроци. Всеки ден се чувствах все по-добре и по-добре и гърбът ми напълно се възстанови..”

По времето, когато се звърнала във федерацията, Триш се чувствала по-добре и физически и психически, вече била зарибена по йогата.

Но след време постоянните пътувания и това, да бъде далеч от семействоото си й омръзнали и през 2006-та г.,Триш решава да се оттегли от кеча завинаги.Година по –късно решава да отвори свое собствено йога студио в The Village; Vaughan Mills.

„Дори не мога да ти обясня колко съм заета.” – казва тя.”Нелепо е! Не спя много .Но всичко е наред.”

 

Триш каза,че сега е в по-добра форма от всякога , по-слаба,но й също толкова силна!И разбира се, продължава да има своята огромна армия от фенове, приемйки това, да, нейното име определно й е помогнало да се успее в йога бизнеса.

„Понякога хората идват просто,за да ме видят, но аз не съм някакво животно в зоопарка,по дяволите! Добре де, съм..- казва Триш, през смях.

Триш ми показа няколко йога пози,на всички се провалих,вероятно,защото балансът ми е като на трикрак козел.

 

Така, тя ми предложи да дойа пак,но за истински уроци .

„Ела пак в понеделник.”-каза тя.”По кое време ти е удобно?”

„Аз съм гъвкав.”-отговорих й аз.

„Не,не си.”-каза тя.

Ауч.

 

Както и да е, внимавах в часовете с възхитителната Sandra McHugh, която ме  въведе в йогата и трябва да кажа,че наистина съм в ужасна форма..

Но сесията си беше отличителна и смятам да направя йогата част от моя вълнуващ, бляскав живот .


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.1314